. China PXXHDC 52-1 Porcelain Disc Suspension Insulator pabrik lan manufaktur |XuHua
nybjtp

produk

PXXHDC 52-1 Porcelain Disc Suspension Insulator

katrangan singkat:

Diameter (D): 6 1/2 "(165mm)

Jarak (H): 5 1/2 "(140mm)

Jarak bocor: 7 "(178mm)

Jarak Busur Kering: 4 1/2 "(114mm)

Ukuran Coupling: Tipe B

Bobot Net Saben: 5.51Pound (2.5kg)


Detail Produk

Tag produk

Katrangan

Panggonan asal: China
Jeneng merek: PXXHDC
Jeneng model: 52-1
Tipe: isolator
Bahan: porselen
Aplikasi: Tegangan dhuwur
Tegangan Rated: 11 kV
Kekuwatan tarik: 44 kN
Werna: putih lan coklat
Jeneng produk: 52-1 disc suspension isolator
Sertifikasi: ISO9001/ISO14001/ISO18001
Dianggo: Proteksi insulasi
Standar: ANSI/IEC60383
Advantage: rega pabrik, kualitas dhuwur
Packing: kasus kayu
MOQ: 1000 Pieces

Nilai Mekanik

Kekuwatan M&E Gabungan: 10.000Pound (44kN)
Kekuwatan Dampak: 45 Inch-pound (5Nm)
Beban Tes Bukti Rutin: 5,000 Pound (22kN)
Nilai Tes Beban Wektu: 6.000Pound (27kN)
Beban Kerja Maksimum: 5.000Pound (22kN)
Nilai Listrik
Tegangan Flashover garing frekuensi rendah: 60kV
Low-frekuensi Wet Flashover Voltage: 30kV
Tegangan Flashover Impulse Kritis, Positif: 100kV
Tegangan Flashover Impulse Kritis, Negatif: 100kV
Low Frequency Puncture Voltage: 80kV
RIV Test Tegangan kanggo Ground: 7.5kV
RIV maksimum ing 1.000kHz: 50μV

tata cara

Tata cara kanggo tes jinis lan sampel.
Insulator kanggo jinis tes:
Jumlah insulator sing bakal diuji kanggo saben tes, kaya sing dituduhake ing tabel referensi silang ing bagean sing cocog (6,7,8.utawa 9), kudu dijupuk saka akeh insulator sing cocog karo syarat sampel sing cocog. lan tes rutin.
Aturan sampling lan tata cara kanggo tes sampel
Kanggo tes sampel, rong sampel digunakake, E1 lan E2.Ukuran sampel kasebut dituduhake ing tabel ing ngisor iki.Yen luwih matur nuwun 10.000 insulator, padha kudu dipérang dadi nomer paling luweh saka witjaksono persil dumadi antarane 2000 lan 10000 insulators, Asil saka tes bakal dievaluasi dhewe kanggo saben lot.

Ukuran Lot (N)

Ukuran sampel

E1 E2

N≤300

Tunduk ing persetujuan

300≤N≤2000

4

3

2000≤N≤5000

8

4

5000≤N≤10000

12

6

Insulator kudu dipilih kanthi acak saka lot.Sing tuku duwe hak kanggo nggawe
Pilihan.
Sampel kasebut kudu ditindakake tes sampel sing ditrapake sing ditampilake ing tabel referensi silang sing diwenehake ing bagean sing cocog (6,7,8 utawa 9), yen sampel ora bisa nyukupi tes, tes ulang sing cocog. prosedur (pirsani subclause 8.3) kudu ditrapake.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita